2015.02.21. Budapest

Guessous Majda Mária- MesGer duó koncertje

A következő Együtt-Léten egy különleges koncertre és egy kis kreatívkodásra hívunk Benneteket.

Guessous Majda Mária (Mesi) Junior Prima díjas félig magyar, félig marokkói gyökerekkel rendelkező népi ének előadóművész. Zenei programjában keverednek a magyar, török, marokkói és indiai dallamok.
Mesi a Zeneakadémia tanára, két lemeze a Szivárványhíd (2012) és az ÖröMes (2013) magyar, marokkói és török népdal különlegességeket is felölel. Következő lemeze a tervek szerint 2015. tavasszal kerül kiadásra indiai zenei világú együttesével, a Meshindával.

A MesGer duó másik fele Boros Gerzson Dávid, Mesi férje, akivel 7 éve zenélnek együtt.

Mesi mottója: „A népzenén keresztül összekötő „híd” szeretnék lenni a különböző emberek és kultúrák közt. Az élet és az ének természetességét a népdalokon keresztül tudom leginkább megélni és kifejezni, remélve azt, hogy ezzel nem csak én, hanem mások is szárnyra kapnak.”

További információ: http://guessousmajdamaria.hu/

A koncert szünetében pedig a Heléna szappanmanufaktúra közreműködésével körömvirágkrémet fogunk készíteni.

„Ezeken a dermesztően hideg szeles napokon nem ritka jelenség a piros, kiszáradt szélfútta kezek és kicserepesedett ajkak. Az Együtt-Lét program estéjén elkészítünk Együtt egy tápláló-ápoló körömvirág krémet, amelynek a hidegre való tekintettel minden táskában ott van a helye.
A körömvirág krém nem csak ápol, hidratál, de fertőtlenít is, erős gyulladáscsökkentő hatású és az egyik leghatékonyabb sebgyógyító. Elkészítését könnyen elsajátíthatod, ezen túl otthon is elkészítheted magadnak, és nem utolsó sorban remek ajándék bárkinek.”

További információ: https://www.facebook.com/helenaszappan ,http://helenaszappan.hu/

Február 21. szombat, 19:00-22:00
MagNet Közösségi Ház, Andrássy út 98.

Kérlek lehetőségeid szerint járulj hozzá az eseményhez, mert az est a hozzájárulásokból tartja el magát.

Az Együtt-Létről

Álmodtunk egy helyet, egy találkozóhelyet a szombat estében, ahova jó elmenni, ahol jó lenni, ahol kedves emberek vannak, ahol szép a zene, ahova jó egyedül elmenni, ahova jó együtt elmenni, egy oázist a heti pörgés után, egy helyet, ahova jó megérkezni, ahol otthon lehetünk.
Szeretnénk ebbe élőzenét tenni, jó teákat, és érdekes programokat, alulról építkezve. Szeretnénk megteremteni a teret, amibe bele lehet tenni a jót, a szépet, a kedvest.
Megtaláltuk a Magnet Közösségi Ház nagytermét, ami egy kastélyban van az Andrássy úton, ami szerintünk az egyik legszebb és legtisztább szabad tér a városban.
És találtunk időpontot, kéthetente szombaton, héttől tízig.
Gyertek el, legyünk együtt, teremtsük meg együtt a helyet, ahol együtt tudunk lenni, ahova érdemes eljönni, ha esik, ha fúj, ha nagyon kellemes odakint.

Várunk Titeket sok szeretettel!

Az eseményt az Arany Hegy Alapítvány szervezi.
http://aranyhegy.com/..